miercuri, 28 martie 2012

INVITAREA PRESEDINTELUI COLEGIULUI PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA LA SEDINTA EXTRAORDINARA A CONSILIULUI:

”Domnului Presedinte al Colegiului Psihologilor din Romania

Va aducem la cunostinta faptul ca in urma consultarii membrilor Consiliului Colegiului Psihologilor din Romania, in baza Art. 29. al. (2) din legea 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de libera practica, ca urmare
...a intrunirii unui acord al majoritatii simple a Consiliului Colegiului Psihologilor din Romania, sunteti invitat sa participati la sedinta Consiliului Colegiului Psihologilor din Romania, in calitate de Presedinte al Consiliului Colegiului Psihologilor din Romania, in data de 30.03.2012, ora 11, la sediul Colegiului Psihologilor din Romania”

R A S P U N S U L Domnului Presedinte Mihai Anitei:

”COMUNICAT

Avand in vedere faptul ca am primit mai multe intrebari din partea unor colegi cu privire la unele informatii referitoare la o posibila intalnire cu caracter particular a unor membri ai Colegiului Psihologilor din Romania in Municipiul Bucuresti, va aducem cateva precizari:
- Tinand cont de prevederile art. 41 lit. c) si d) din Legea nr. 213/2004, va precizam faptul ca in data de 30 martie 2012 nu a fost convocata nicio sedinta a forurilor de conducere ale Colegiului Psihologilor din Romania.
- Sedinta Consiliului este deja convocata in data de 27 aprilie 2012, in conditiile legii.
- Avand in vedere intrebarile primite va precizam faptul ca alocatiile si cheltuielile ocazionate de deplasarea membrilor Colegiului Psihologilor din Romania pentru o posibila intalnire nestatutara, in data de 30 martie 2012, nu sunt decontate si nu vor fi decontabile de catre Colegiul Psihologilor din Romania, indiferent de scopul si concluziile acesteia.
Presedinte, Prof. dr. Mihai Anitei”

REACTIA Dlui lector dr. Ion Bogdan:

”Dle presedinte al CPR,

Cand emiteti un COMUNICAT amintiti-va sa alaturati argumentele legale privind caracterul nestatutar al sedintei extraordinare convocata in conditiile si cu argumentele legale precizate de colegii de la Comisia de Deontologie.

Daca fireste aveti astfel de argumente pune-ti-le la dispozitie.

Iar daca nu aveti astfel de argumente va rugam nu ne insultati inteligenta si nu ne incarcati inutil inbox-ul cu astfel de "sperietori".

Nu dvs. decontati cheltuielile ci institutia Colegiului Psihologilor din Romania conform legii si normelor.
Sau intre timp ati devenit una cu institutia?

Cu stima,

Bogdan Ion”

--
Bogdan Ion, Ph.D.

Lecturer - Bucharest University
Member, Associate, Trainer - ICCE
International Center for Clinical Excellence
www.centerforclinicalexcellence.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu