miercuri, 14 martie 2012

EVALUAREA PSIHOLOGICĂ PENTRU PERMISUL DE PORT – ARMĂ: prevederi legale, cerinţe metodologice şi promovarea de bune practici


 Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti organizează sâmbătă, 17 martie 2012, workshop-ul tematicEvaluarea psihologică pentru permisul de port-armă: prevederi legale, cerinţe metodologice şi promovarea de bune practici!
 
În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte referitoare la prevederile legale, cerinţele metodologice şi promovarea de bune practici în ceea ce priveşte emiterea avizelor psihologice pentru permisul de port-armă, în contextul crimelor recente care au avut loc în Piaţa Dorobanţi din Municipiul București. 

 Workshop-ul se adresează exclusiv psihologilor cu drept de liberă practică în specialitatea Psihologie aplicată în domeniul securităţii naționale, care iși desfășoară activitatea în Cabinete Individuale de Psihologie/similare, autorizate de către Colegiul Psihologilor din România.  

 Înscrierea participanţilor se realizează on-line: Fisă înscriere Workshop.  
Ocuparea locurilor se realizează în ordinea înscrierilor. Actualizarea validarii fişei dumneavoastră de înscriere poate fi vizualizată pe site, începând cu data de 15 martie 2012, orele 14.00 – 15.00. Termen limită de înscriere: este 16 martie 2012, orele 20.00 
     
Workshopul va fi susținut de către Prof. asociat dr. Ion Duvac, coordonator al Masterului de Psihologie Aplicată în Domeniul Securitații Naționale, organizat de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din Bucureşti.

Evenimentul va avea loc în incita Facultăţii de Psihologie şi Ştiințele Educatiei, Soseaua Panduri 90, între orele 10.00 – 14.00.Prezentarea participanţilor şi preluarea ecusoanelor se vor realiza între orele 09.00 – 09.45, 17 martie 2012

Un comentariu:

  1. AU PRIORITATE COLEGII CARE SUNT DEJA IMPLICATI IN PROCESUL DE EVALUAREA PSIHOLOGICA PENTRU ELIBERAREA AVIZULUI NECESAR OBTINERII PERMISULUI DE PORT - ARMA. NR. DE LOCURI ESTE LIMITAT DE CAPACITATEA AMFITEATRULUI PUS LA DISPOZITIE. IN FUNCTI...E DE NUMARUL SOLICITANTILOR, AVEM DISPONIBILITATEA DE A ORGANIZA DOUA SERII. VOM TRANSMITE COMUNICATE PRESA DESPRE DERULAREA PREGATIRILOR PENTRU ACEASTA ACTIVITATEA IN FIECAREA SEARA! Studentii Masterului Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale participa direct la organizarea evenimentului! VA ROG SA NE AJUTATI CU POPULARIZAREA ACESTUI WORKSHOP!

    RăspundețiȘtergere